torstai 21. huhtikuuta 2011

Blogivirtaa!

Bloggaamiseni on saanut lisävirtaa lukijoista ja kommenteista. Kiitos niistä!
En ole kertonut blogistani kuin muutamalle ihmiselle, jotenkin en kehtaa. Facebookistakin olen poistanut linkin, enkä tätä ole todellakaan turuilla ja toreilla  mainostanut. Ehkä haluan säilyttää jonkinlaisen suojamuurin, jotta voin toitottaa täydeltä laidalta niistäkin asioista, joista jopa ystävien kesken vaietaan.

TGB-plakaatti velvoitti vastaamaan seuraaviin kysymyksiin, joten tässä bloggaamisestani:

1. Milloin aloitit blogisi?
Ensimmäisen blogikirjoitukseni kirjoitin 19.2.2011. Ihan vauvanaskelia tässä vielä otetaan siis.

2. Mitä kirjoitat blogissasi?
Värikkääseen arkeeni liittyviä asioita, yleensä valokuvien kautta tai avulla. Työelämää, perhe-elämää, rakkauselämää, kaikkea.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Kukaan muu ihminen maailmassa ei voi kirjoittaa juuri tällaisista asiayhdistelmistä kuin minä. Minun elämääni liittyviä, minun ottamien valokuvien kautta. Ihanan egoistista, me myself and I.
Tietenkin toivon, että aiheet ja asia-alueet kiinnoistaisivat monia, ehkä voin tarjota jonkin erilaisen näkökulman aiheisiin.


4. Mikä sai aloittamaan bloggaamisen?
Tähän on helppo vastata: miesystäväni IKJ. Hän kannusti luomaan blogin. Yhteisenä haaveenamme on jonain päivänä tehdä oma kulinaristikirja, jossa on ruokaohjeita ja valokuvia. Pidämme molemmat molemmista. Ainoa toive minkä IKJ esitti oli, etten kovin tarkasti kuvaisi seksielämäämme blogin sivuilla. Ai että, mieli tekis kyllä!

Suosikkiblogipostaukseni onkin meidän sushi-tekstimme. Sitä oli kiva tehdä yhdessä.
Ja suosikkikuvani on ekassa blogipostauksessa oleva höyryävä rommimuki.
Ja tunteellisin kirjoitus löytyy hakusanalla ikävä.

5. Mitä haluat muuttaa blogissasi?
Haluan saada ihmiset teksteilläni edes joskus nauramaan. Haluan kehittää kirjoitustyyliäni yhtä hauskaksi kuin olen livenä. Hehhe. Vaikeaa, sillä huomaan kirjoittavani aika lyhyttä tekstiä, lyhyitä lauseita. Mutta se on ainakin vielä tietoinen valinta.

Mutta nyt. Keväinen pääsiäisloma alkaa! Lomaa töistä, lomaa lapsista, lomaa arjesta. Mahtavaa. Lähdenkin tästä ensin alkoon ja sitten kampaajalle. Gin-gin!

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...