keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Laulua ja voimaa

Taas mä oon ollut keikalla, tällä kertaa johtamani lapsikuoro ja musaopiston puhallinbändi. Hyvää settii! Ultra Bra oli yhteinen nimittäjämme ja täytyy sanoa, että kyllä svengas. Wauh!

Toukokuu on aina aivan kummallinen kuu. Luonto herää ja kaunistuu - ja opettajat nääntyy ja kuivettuu. Koulun alasajo on alkanut. Sanotaan kuulemma, että paperitehtaan alasajo on iso prosessi, mutta kyllä se kuulkaa on kovaa ajoa ihan peruskoulun lukuvuoden työn päättäminen, varsinkin tällaiselle veeässälle. Vanhaa pannaan pakettiin ja uutta kovaa vauhtia suunnitellaan. Minuuttiaikataulu ja jokapäiväinen hommalista. Vähän lohdutti tosin, kun soitin kollegalle eräästä hoidettavasta hommasta, niin hän sanoi "paan sun nimes tähän huomisten hommien listalle, niin sitten mä muistan hoitaa tän".

Viikkoa on maustanut kipakat meilit ja hännystävät tekstarit työasioihin liittyen. Olen saanut haukkupostia ja paskaa niskaan. Wuhuu, kyllä kirpas, mutta keskustellen kuulkaa, keskustellen, ne on nämäkin solmut selvitetty. -Ainakin jos miehen sanaan on uskominen. Kyllä kelpaa vanhainkodin kiikkustuolissa kertoilla, ei oo monella tämmöisiä tarinoita.

Oliskohan yhden oluen vuoro, ihan vain haravointipalkkioksi. Sitäkin me Muhvin kanssa tänään vähän tehtiin.

Voimaa ja iskua. Kaikille.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...