maanantai 11. heinäkuuta 2011

In memoriam

Siivoan taloa. Tai siis talon. Aika urakka.

Jotenkin haikeana tänään(kin) kaikkea. Muistelen perheemme menneitä kesiä ja muutenkin mennyttä elämää. Ehkä mulla on menossa suruvaihe, kultaisin muistoin (tai ainakin hopeisin) kaikkea sitä perhe-elämää.

Kesät meillä opeperheessä oli aina yhteistä lomaa, kymmenen viikkoa kaikki koossa. Alussa ahdistuin aina, että tätäkö kököttämistä tämä nyt sitten vaan on. Mutta lomamuudi löytyi viimeistään aina juhannuksen jälkeen ja teimmekin matkoja ja retkiä, jotka olivat hyväntuulisen onnistuneita. Näin muuten oli: kotioloissa saatoinkin enemmän olla levoton ja haluta ihmisten ilmoille, mutta reissuilla mulle riitti kaikki se mitä oli.

Entinenmies oli parhaimmillaan hauska ja mukava. Ja nyt kun mulla on tämä nostalgiafiilis, niin muistelen vaan niitä hyviä juttuja. Pahimmillaan hän oli synkkä ja hiljainen ja juro. Ja viimeiset vuodet vain kaikkea tätä, kun tahtoi jo kovasti olla muualla. Että sopii mulle kaataa kylmää vettä niskaan ja himmentää kultareunat juu.

Siivosin juuri Boheemikeijun huoneen, on sitten kivempi tulla kotiin. Mulla on niitä ihan tolkuton ikävä, ikinä elämässäni en ole heistä näin kauaa ollut erossa, kaksi viikkoa jo. Loppuviikosta tulevat, i-ha-naa. Ja suora leikkaus kotiintuloärhentelyihin ja teinien turhautumiseen... Mutta ikävä on silti ja saa ollakin!
Muhvin huone odottaa vielä, varmaan tulee sanomista, että oon laittanut vaatteet väärin kaappiin. Tulkoon. Laitan ja siivoan insinöörille silti valmista <3

Helpotti tämä kirjoittaminen vähän. Suruajatukset on ajateltava, jotta voi nauttia elämästä. En halua jäädä ajatusten vangiksi enää kovin pitkäksi aikaa, sillä tämä ajatustyö onkin saanut minut hieman poissaolevaksi ja haikeaksi. Koita jaksaa IKJ...


Ensi viikolla on edessä jotain ihan uutta: uusperheasuntoautoretki. Hullusta päähänpistosta päätimme vuokrata viikoksi asuntoauton. Viikon varrella mukana kokoonpano hieman vaihtelevana päivittäin. Katotaan mitä siitä tulee. Ilon aion ainakin pakata matkalle mukaan!

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...