torstai 7. heinäkuuta 2011

Kunnon loma

Tämä loma on kulunut kuntoillen, aidosti. Olen joka päivä käynyt tekemässä jotain: sauvakävely, vesijumppa, pyöräily, maastojuoksu. Viimeisin on aivan outoa minulle, mutta kuten jo aiemmin täällä kertoilin, olen löytänyt hyvän kotiportailta lähtevän lenkin.

Vaa´alla en ole käynyt. Tuskin tämä kuntoilu on painoa pudottanut, kesä kun tuo iloja, mutta myös kiloja. Ja päivittäinen terassiviineily (kotiterassi) ei ole niitä kalorittomimpia nautintoja. Hei haloo, mikä on?

Tänään on vuorossa pyöräily. Tästä noin kymmenen kilometrin päässä on uimaranta, aion pyöräillä sinne ja takaisin. Mukana vähän evästä ja uikkarit. Kesäpäivän iloa ja koska nyt on pakko keksiä tekemistä. Tää toimettomuus on oikeasti outoa!

Ruusu on ollut meillä yökylässä, iso tyttö, stadilainen. Hänen kanssaan osaan jotenkin olla levollisemmin kuin Pikkusen kanssa. Ruusu ei vaadi koko ajan jotain, eikä minulta todellakaan odoteta jotain äitipuoli-tsydeemiä. Tässä tapauksessa.

Odotan innon ja kauhun sekaisin tuntein edessä olevaa uusioperheasuntoautolomaamme. Joukkue matkustaa viikon ajan eri kokoonpanoin ympäri Suomea. Mun täytyy psyykata itseni niin, etten hermostu mistään. En mistään. En kenellekään. Loman kannalta, ilon kautta, olkoon mukana sitten 4, 5 tai 6 henkilöä. -Mitenköhän IKJ luulee, että me 6 mahdutaan nukkumaan.... Teltta mukaan?

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...