maanantai 4. heinäkuuta 2011

Lukutaito kohenee

Olen kohta lukenut kaksi kirjaa. Tämä on hyvin merkittävä asia, sillä yli puoleentoista vuoteen en ole pystynyt rauhoittumaan ja keskittymään niin, että olisin saanut kirjan kannesta kanteen luettua.

Ensimmäinen oli Outi Pakkasen Muistivirhe, IKJ valitsi kirjan minulle, hän on hyvin huolissaan lukutaidottomuudestani. Hyvin valittu, loppuun asti meni. Mielestäni Outi Pakkanen kirjoittaa liian yksinkertaisesti, tyyliin "hän istahti tuolille". Tottakai tuolille, mihin sitten. Mutta nyt oli Outsa osannut kirjoittaa juuri niin sopivan kiehtovasti ja niin erikoisista ihmisistä ja heidän suhteistaan, että pakko oli ahmia, tai ainakin hotkia.

Tässä kirjan esittely, olkaa hyvä.

Tästä kirjasta jäi ne henkilöt ja niiden elämä moneksi päiväksi ajatuksiin. Ja se, että miten toinen voi muistaa asiat niin eri tavalla kuin toinen. Ja bataattikeiton resepti, sitä aion tehdä tänään ruuaksi.

Toinen kirja, jonka juuri hetkeksi maltoin laskea käsistäni on Katja Kallion Syntikirja. Sopii minulle, samoja teemoja sitä on läpikäyty. "Kenenkään rakkauselämä ei kestä päivänvaloa." Tämä kirja ei ole vielä lopussa, nyt ne on siellä Lontoossa "opintomatkalla". Justjust.

Syntikirjasta lisää tässä.


Olen niin mielissäni, lukeminen on ihanaa, ennen siis luin monta kirjaa kuukaudessa, jopa viikossa. Pitäköhän tässä kohta lähteä jopa kirjastoon?

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...