sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Terveisiä perheestä

Meri


Matka

Ilo

Lapset

Loma
Riski otettu, kannatti lähteä.

Uusperheemme yltiöuhkarohkea kesäretki asuntoautolla onnistui hyvin, ajoittain jopa erinomaisesti.

Perusperheessä on aina joku pahalla tuulella, varsinkin lomamatkoilla. Uusperheviritelmässä pahantuulisia on tuplamäärä, yleensä. Onneksi kaikki eivät hermoilleet yhtäaikaa...

Muhvi menetti hermonsa kun tavarat eivät olleet paikoillaan.
Ruusu menetti hermonsa kun ei päässyt lähtemään kavereidensa luo heti halutessaan.
Boheemikeiju menetti hermonsa, kun ei jaksanut Pikkusta.
Pikkunen menetti hermonsa... itseasiassa ei ollenkaan. Tämä pikkuneito oli onnellinen, iloinen, kiltti ja kultainen koko retken ajan.
IKJ menetti hermonsa kun auto piti palauttaa ja siitä oli kadonnut pyöränkuljetustelineen suojakumit tai jotkut sellaiset.
Heleija menetti hermonsa kun IKJ ajoi (Heleijan mielestä) liian lujaa ja liian lähellä edellä ajavaa.

Ihania hetkiä oli paljon. Ehdottomasti parasta oli aamuheräämiset teltassa IKJ:n kanssa, Muumimaailmassa oli kivaa, kaikki 6 viihtyivät, yhteinen illallinen Uudenkaupungin rantamakasiineilla, Yyterin ihana auringonlasku, ihana hellepäivä rannalla. Hienoa oli myös se, että ahtaus ei haitannut, asennetta riitti.
Matkan teemat meri, ilo, lapset, matka, loma toteutuivat. Valokuvia otettiin paljon, niitä on kiva katsella myöhemmin yhdessä. Tämä oli ensimmäinen yhteisten muistojen tekemismatka.

Matkoilta jää yhteisiä tarinoita, joita muistellaan. Tältä matkalta jää legendaksi se, kun sijoitimme retkueemme liian lähelle viereistä asuntovaunua. Se näytti mielestämme hylätyltä ja homeiselta, eikä siinä kukaan ollut asunut pitkään aikaan, meidän mielestämme.
Yöllä klo 2.20 vaunuun saapui asukas. Asukas ajoi autonsa omalle paikalleen, 10 cm:n päähän teltastamme ja tyynyistämme. Rapsakka yöherätys. Aamulla pakkasimme karavaanimme vähin äänin ja poistuimme paikalta.

Vaikka olen iloinen ja onnellinen, että minulla oli mahdollisuus perheretkeen, pidän silti enemmän siitä, että saan olla IKJ:n kanssa kaksin. Se ero meissä on, ollut alusta asti. IKJ painottaa perhettä, minä parisuhdetta. Onneksi tässä tapauksessa on mahdollista saada molemmat!

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...