perjantai 19. elokuuta 2011

Sinisen lenkin päivä

Laitoin uuniin uunimakkaraa. Täh? What? Makkaraa, minä?
Nomuttakun syömään on tulossa suurperheen 5/6 jäsentä ja palkatkin reksille maksettu ihan miten sattuu, niin edullista ja halpaa nääs. -Jotta on varaa maksaa edellisessä postauksessa esittelemäni ostoshaave. Joka ei enää ole haave, vaan totisinta totta. Ihan virkaanastujaislahjakseni siis ostin. Laatua. Halvalla. Muut kateellisiksi.

Huomenna taloon tulee uusi asukas. Eieiei, IKJ ei vielä muuta virallisesti, taloon asettuu adoptoitu, kotia vailla oleva hermeliinikani. Samallahan niitä kaks menee, sano entinenki akka ku.... Minä, joka en ole mitenkään jyrsijä/kasvinsyöjäystävällinen. Tai no olenhan minä, kivat rukkaset niistä saa.

Olo on iloinen ja rento (johtuu valkoviinistä), toivottavasti sellaisena pysyy (lisää valkoviiniä), vaikka uusperhe on viikonlopun teemana.
Pikkunen on aloittanut koulutiensä, katsotaan onko koululainen erilainen kuin eskarilainen. Järjestin Pikkuselle oman kaapin, johon ostin korit ja niihin tavaraa. Sellaista mikä ei lähde mukana, vaan pysyy täällä. Tussia, vihkoa, tarraa, kynää.

Boheemikeijulle olen antanut käskyn olla ystävällinen. Kysyttävää?


1 kommentti:

Rva Pioni kirjoitti...

Hei Heleija, kiva, kun olit käynyt puutarhassa!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...