torstai 29. syyskuuta 2011

Sä näytät väsyneeltä

Olen viikon verran nukkunut huonosti. Ihan omaa herkkäunisuuttani yksi osa, viikonlopun hillumista ja valvomista toinen osa ja kolmantena vielä IKJ:n yöllisen äänet. Ryskäyskää ja ihan sitä peruskuorsausta.

Nymmää en enää meinaa jaksaa.

Hyvää tarkoittava kollega sanoi minulle töissä: "Onko sulla kaikki hyvin, sä näytät kovin väsyneeltä?" Tuommoinen lause on omiaan piristämään ihmistä, varsinkin väsynyttä ja siltä näyttävää.

Tummat silmät ja tummat silmänaluset ovat aina kuuluneet perusominaisuuksiini. Nyt keski-iässä yksikin valvottu yö tummentaa silmänihon kivan violetiksi, puhumattakaan niistä pusseista.
Tästä keski-ikäisyydestä johtuen marssin ihovoide-ostoksille: kuorintavoidetta, silmänympärysvoidetta ja piristävää päivävoidetta. Katsotaan mikä on teho, ihan kyllä jo tuntuu melkein siltä kuin turvotus olisi laskenut ja sinerrys vaalentunut...


Cliniquen silmänympärysvoide lupaa laskea turvotusta ja vaalentaa tummuutta. Katsotaan.


Biothermin voiden tuoksuu IHANALLE. Valvottu yö melkein unohtuu, kun tätä aamulla laittaa.
Kuorintavoide on hankittu työkaverilta, vielä on teho testaamatta.
IKJ:n kuorsaaminen on ongelma. Ollut alusta asti. En oikein tiedä mitä sille asialle voisi tehdä, korvatulpat kun ei pysy korvissa koko yötä, tai jos pysyy, niin näen unta, että korvissani on muurahaisia. Enkä minä kyllä haluaisi eri huoneisiin nukkumaan. Mutta varmaan se ensi yöksi on pakko, sillä alan sekoilla tästä univajeesta.

4 kommenttia:

kj kirjoitti...

Oletko kokeillut eri korvatulppia? Korvatulppien käyttömukavuudessa on ihan isojakin eroja.

Hyviä korvatulppia ei huomaa käytössä.

Nukun aina korvatulpat korvissa ja siksi suosittelen kokeilemaan eri korvatulppia :)

Heleija kirjoitti...

Joo! Olen huomannut eroja: sellaiset pienet peruskeltaiset korvatulpat on ihan surkeita, oranssit "muhkuraiset" vähän parempia ja parhaat tähän mennessä on ollut pitkulaiset suippenevat.

Varmaan tässäkin on nähtävissä tuo hinta-laatu -suhde :)

kj kirjoitti...

Moi, onko täälä löydetty mukavat korvatulpat nukkumiskäyttöön? :)

Heleija kirjoitti...

Oranssit muhkuraiset on parhaat! Muutaman kuukauden olen yksikseni nukkunut, enkä ole tulppia tarvinnut, mutta ensi viikolla joutuu taas onneksi kaivamaan tulpat esiin :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...