lauantai 10. syyskuuta 2011

Vuosipäivä

Huomenna on Boheemikeijun syntymäpäivä, hän täyttää 13 vuotta. Kymmenen vuotta sitten synttärikakkua syötiin televisio auki, kaikki halusivat tietää mitä New Yorkissa tapahtuu. Silloin muistan sanoneeni, että nyt se toosa kiinni, täällä juhlitaan nuorta neitiä ja se on nyt pääasia.

Huomiseen kahvipöytään saapuu mummi ja pappa, kummit, enon kumppani (eno ei ehdi), IKJ, minä ja Muhvi. Meinasin laittaa kutsutekstarin myös entisellemiehelle, vaikka en todellakaan haluaisi hänen saapuvan. No ei kutsuttu, eikä tule -ja tarkennuksena vielä: hän ei olisi tullut kutsuttunakaan.

Neiti saa lahjaksi kauan toivomansa oman läppärin. Tiedän, että tulee iltoja, jolloin me kaikki neljä istumme kulmasohvallamme koneet sylissä. Uskokaa, se on myös sosiaalista.... me juttelemme toisillemme samaan aikaan. Ja mieluummin näin kuin että jokainen vetäytyisi omaan huoneeseensa antisosiaalistumaan.


En voi suhtautua sosiaaliseen mediaan muuten kuin myönteisesti, IKJ samoin. Joskus huomaan kyllä olevani mustasukkainen isommille tai pienemmille ruuduille; mutta onneksi minulla on keinoni palauttaa IKJ virtuaalimaailmasta todellisen maailman hellyydentekoihin.

IKJ ja Heleija -netissä tavanneet.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...