perjantai 21. lokakuuta 2011

Luova tauko

Elämämme on ollut aika haipakkaa. IKJ on tyhjentänyt poikamiesboksiaan pahvilaatikoihin ja roudannut niitä minun vintilleni. Meidän vintillemme. Jotenkin haikeaa jo minun mielestäni katsoa, kuinka elämä pakataan pahviin, ja sitten toisaalta ihanaa, että sille pahville on tilaa jossain muualla, oikeassa kodissa.

Illat on kuluneet yhdessä, IKJ, minä, Muhvi ja Boheemikeiju on oikein kokoonnuttu ilta illan jälkeen joko sohvalle tai yhteiseen ruokapöytään. Fiilis on ollut lämmin ja nauravainen, lapset ovat olleet ihania. Kerran puhuttiinkin kahdestaan, että onkohan ne noin hyväntuulisia sen takia, että IKJ on lähdössä pois. Että oikeinko ne sitä oottaa.

No ehkei kuitenkaan. Joku selvyys tähän on nyt tullut, IKJ ei ole virallisesti täällä asunut, mutta käytännössä kuitenkin. Ja nyt tämä kama täällä ei jätä mitään arvailujen varaan: Iso Kiltti Jätti ja sen tavarat on täällä.

Ensi viikko on minullakin lomaviikko. Aika täysi skedu, tänään lähtö lemmenlomaretkelle Tukholmaan kaksin, maanantaina lähtö operetkelle Lontooseen, josta palaan to-pe -yönä lähteäkseni perjantaina koko komppanian kanssa siskon luo Savoon.

Sitten sopiikin mennä töihin maanantaina lepäämään.

Kamera on mukana, toiveissa ihania kuvia Tukholmasta, Lontoosta ja Savosta.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...