keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Jos olisin sarjakuvasankari
....olisin tällä hetkellä epäonninen Aku Ankka sarjakuvasadepilven alla.
Ei oo menny ihan putkeen tällä viikolla, ei. Ja nyt on vasta keskiviikko.

Jos luit tarinani uudesta jääkaapista, niin se saa nyt jatkoa. Vanha jääkaappi jäi jotenkin unohduksiin autotallin uumeniin tässä kaikessa tohinassa. Pesemättä. Ovi kiinni. Sattumalta avasin sen maanantai-iltana, ja meinasin pyörtyä. Kaappi oli sisuksistaan yltäpäältä homeessa, oikea kemistin onnentaivas: oma homeenkasvattamo autotallissa. Taisi olla viimeisiä hetkiä ryhtyä pelastamaan hyvää jääkaappipakastinta vielä käyttökuntoon. Yrjö meinas siinä pesuhommassa lentää  ja jos kohta sairastun outoon kuumetautiin, niin se on sitten niistä homeitiöistä levinnyt myyräkuume tai joku.

Eilen vein auton huoltoon, ekaa kertaa elämässäni muuten, toim. huom. Ja jobinpostia sieltäkin: eiliset ehdottomasti vain tarpeelliset huoltotoimenpiteet maksoivat 800 euroa ja listalle jäi vielä noin 1500euron edestä vaihdettavaa. Järkytyin syvästi, todella syvästi. En tiedä mitä asialle teen, sysään syrjempään ja odotan ratkaisua. Rahaahan ei tuollaiseen tietenkään ole, tuo 800 euroakin riivitään kasaan kyyneliä niellen.
Tilipäivän kunniaksi mentiin Boheemikeijun ja Muhvin kanssa syömään ja ostamaan tarpeellista, koska olin näin luvannut. Talvitakkia ja kalsaria. Rahaa paloi sinnekin aika paljon ja loppukuun varannot hupenivat silmissä. Noh, enää 29 päivää seuraavaan tiliin.

Yöllä heräsin siihen, että olin menossa IKJ:n kainaloon. Käsi haroi tyhjää ja havahduin horroksestani. Eihän se ole täällä.

Koko viikko on ihan ku elokuvasta, huonosta sellaisesta.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...