lauantai 3. joulukuuta 2011

Joulua odotellessa
Kävin äsken tehokkaalla shoppailukierroksella. Yllättävän paljon erilaisia shoppailupaikkoja tästäkin pikkukaupungista löytyy. Joululahjat alkaa kohta olla kasassa.

Tulossa on matalan profiilin joulu. Ostan lahjat vain lapsille ja siskon lapsille, vanhemmille, sisaruksille, lähimmille kummilapsille, parille tärkeälle ystävälle, IKJ:lle, Pikkuselle, Ruusulle.... Ai vain, hmh, aika monelle itse asiassa.

Ensimmäinen joulu ilman lapsia. Ensimmäinen joulu poissa Suomesta. Ensimmäinen joulu ilman jotakuta lapsuuden perheestä. Ensimmäinen joulu Minskissä. Hehhe, Valko-Venäjällä nyt ei paljoa joulua juhlita. Mutta me juhlimme, IKJ ja minä, joulua ja toisiamme.

Vähän jännittää jo lähtö. Liput, viisumihakemus ja kutsu saapua maahan minulla jo on. Avoimin mielin, otan vastaan kaiken mitä annetaan... Luvassa ainakin huippujääkiekkoa, romanttista suputusta, kylpyammetta, yhteistä ruuanlaittoa ja kuulemma shoppailua. Mitä sitä ihminen muuta jouluunsa tarvitseekaan?

Boheemikeijun ja Muhvin kanssa me sitten vietämme jälkijoulun, kun saavumme tahoiltamme kotiin. Teemana Heli Laaksosen runo Joulupatja:

JOULUPATJA


eli ohje kummottos viätetä hiano joulu

1. Raahata parisänkyn patja huusholli suurimma huane lattial.

2. Kasata patjan pääl paketei, tyynyi, kirjoi, kaukosäätimi ja hyvä
ruakka.

3. Laiteta ovi hualellisest lukku ja puhelimet piironki alalaatikko.

4. Ruveta lojuma patjal lempi-ihmiste ja –eläinten kans.

5. Maata, syärä ja hihitetä 3-7 vuarokaut. Nousemine ja murhettumine

on kiället.

6. Nousta virkusenas ylös kohre uut vuat.

(Heli Laaksonen) 

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...