sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Tietotulvaa

Minulle tulee kaksi sanomalehteä, Hesari ja paikallinen. Aamuihini kuuluu molemmat, myös arkena. Pari viikkoa sitten tein radikaalin ratkaisun: muutin Hesarin digilehdeksi. Siihen oli parikin järkisyytä, alati kasvava lehtipino, jota ihan liian harvoin jaksan kuskata keräykseen. Ja jos se keittiöstä katoaakin, niin luvattoman kauan kuskaan lehtiä auton takakontissa ympäri eteläistä Hämettä.
Toinen syy oli se, että IKJ pääsee helposti lukemaan suomiuutisia minun tunnuksellani.

Noh, pari viikkoa mennyt, enkä oikein ole vielä digitaalista uutisointia omakseni ottanut. Hyvää siinä on paljonkin, eli juuri tuo mainitsemani etälukeminen, kiinnostavien juttujen arkistointi, luettujen juttujen muodostamat suositukset. Ihmettelin eräänä aamuna miten mulle suositellaan pelkkiä jääkiekkojuttuja, kunnes tajusin, että edellisen kerran digiä on lukenut eräs jääkiekkovalmentaja maailmalta :)

Tänään sunnuntaina oikein läikähti ilo, kun sunnuntainumero oli kannettu postilaatikkoon paksuna ja painomustetta tuoksuvana. Tunti siinä vierähti, kun oikein vanhaan malliin sanomalehden luin. Onko näin, että molempi parempi -hyvä siis, että tilasin sekä että: arkena digiä ja pyhänä paperia.

Aamuihin kuuluu myös skypeyhteys IKJ:hin. Aamiaisella skypetellään päivä käyntiin, luen lehteä ja juttelen ja kuuntelen. Tänään tehtiin syvää analyysiä presidenttiehdokkaista. Ihan jo jännittää kuinka tänään vaaleissa käy, kuka on Niinistön kilpakumppani toisella kierroksella. Saas nähdä, sano entinenkin akka kun...

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...