sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Merkkipäivä

Tasan vuosi sitten kirjoitin ensimmäisen blogikirjoitukseni.

Olin miettinyt blogin perustamista jo pitkään, mutten ollut siihen tohtinut ryhtyä. IKJ sai minut sitten inspiroitumaan ja innostumaan.
Aluksi kirjoitin blogia itselleni ja ylevä ajatukseni oli kirjoittaa myös IKJ:lle. Kuvittelin, että hän oppisi tuntemaan minua ja ajatuksiani syvemmin lukiessaan niitä (myös) blogista. No, tämä meni jotakuinkin pieleen. Väärinymmärryksiä tuli ja meni, ja nykyään todellakin toivon, ettei hän tätä lue :) -Olin muuten jo lähellä lopettaa kirjoittamisen yhden megaluokan pieleenmenemisen takia.
Oppia ikä kaikki ja turha kuvitella että osaisin kirjoittaa niin, että lukijat tietäisivät mitä tarkoitan. Eihän sellaista kirjoittajaa olekaan; tulkinta on lukijan, aina.

Jos haluaisin hirrrrrrveeesti lukijoita, kirjoittaisin muodista ja päivän asuista ja meikeistä. Tiedän ja tunnen muutaman teistä, arvoisat lukijat, mutta täytyy teitä olla enemmänkin kuin ne 6 listalla olevaa. Kommenttiloota ammottaa tyhjyyttään, tiedä sitten mihin suuntaan kirjoittelu muotoutuisi, jos kommentteja tulisi enemmän.
Kommenteittakin haluan kirjoittaa. Tämä on varmaan yksinpuhelun sivistyneempi muoto. Ja hyvä, että olen kirjoittanut, vuoden aikaisten tekstien selailu palautti mieleen monia sellaisia hetkiä, jotka muuten olisivat painuneet (armeliaasti) unholaan, hehe. (Huumori ja sarkasmi on laji, jonka toivon välittyvän tekstistäni. Viljelen sitä täällä paljohkosti.)
Olen aloittanut toisenkin blogin, joka liittyy työhöni ja joka on suunnattu kouluni ihmisille: opettajille, oppilaille ja perheille. Sinne kirjoitan työhön liittyviä asioita ja sen tarkoitus on olla tiedotuskanava ja keskustelunavaaja kouluasioista.

Valokuvien merkitys tässä Heleijaa-blogissa on suuri. Kaikki kuvat ovat omaottamia ja tykkään ihan älyttömästi kuvata ja jakaa niitä täällä. Ja blogipostaus ilman kuvaa on mielestäni kuin karkkipäivä ilman salmiakkia.

Loppuun kuva tämän juhlapäivän aamiaisesta, jonka kauniisti itselleni katoin:

2 kommenttia:

miumau kirjoitti...

Ainakin täällä luetaan kaikessa hiljaisuudessa juttujasi, älä ihmeessä ainakaan lopeta. :)

Hyvää syntymäpäivää blogiin!

Anonyymi kirjoitti...

Kaikessa hiljaisuudessa täälläkin luetaan ja sun blogi on mun kirjanmerkeissä. (ja en oo kukaan sun tuttu :D) Joten jatka vaan samaan malliin :)

-milli-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...