tiistai 7. helmikuuta 2012

Pää paisuu

Mun päässä on nyt aika paljon kaikkea. Yritän tyyntyä ja asettua asioiden yläpuolelle, yritän olla ottamatta työasioita liikaa non-stop -mietintään. Mutta uhhuh, kun on kuulkaa kaikkea.

Talokauppa on sopimuksenlaadintavaiheessa (entinenmies saa hyvät rahat, ai prkl sentään), megalaina odottaa ottajaansa, talonpito pelottaa. Heräsin yhtenä yönä säpsähtäen siihen, että nenääni leijui öljyn tuoksu... piti nousta sydän pamppaillen tarkistamaan, että räjähtääkö pannu. Ei räjähtänyt, missään ei haissut mikään ja kaikki oli hyvin. Unessa voi siis olla mukana myös se haju. -Ajoittain tämä kaikki uuvuttaa.

Töissä alkaa pikku hiljaa tahti kiihtyä ja tulevan lukuvuoden valmistelu vie työpäivistä suuren osan. Kokoukset ja palaverit on iltapäivien ja iltojen ilona. Ja mä niin inhoan tehottomia ja turhia kokouksia, joista lähdetään kotiin täysin tajuttomina siitä että päätettiinkö täällä jotain vai ei.
Huolestuneille huoltajille pitäisi pystyä perustelemaan miksi kouluun ei oteta kaikkia sinne haluavia lapsia. Ku ei mahu, ni ei mahu. Ja reksi ei sitä kuulkaa ite päätä, yllätysyllätys. Ja että naapurikoulu on kuulkaa monellakin mittarilla mitattuna parempi koulu kuin tämä minne te haluatte. Tänäänkin pidin sen päiväisen mainospaasauksen aiheesta "äläuskokaikkeamitäkyllilläkuuletvaankuuntelevaikkatätämitämäasiantuntijanasullesanon".

Mutta mä en valita. Mä elän.Mielenrauhaa tästä, meille kaikille <3

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...