maanantai 12. maaliskuuta 2012

Sitruunainen avokadotahna


Aivan taivaallisen hyvä avokadotahna. Tehty alunperin tortillojen oheen, mutta minä ainakin söin sitä ihan sellaisenaan.

Eli:

2 kypsää avokadoa
1 sitruunan mehu, eli tosi reilusti sitruunamehua
1tl sokeria
1tl suolaa
mustapippuria
1 dl ranskankermaa

Survo avokado haarukalla, saa jäädä kökköjä, ne on just hyviä.
Sekoita loput ainekset, älä pelästy sitruunaista makua, ranskankerma pehmentää sen kyllä.
Anna vetäytyä tunti, pari.

Ihanan raikasta, keväistä, hyvää, unelmanihanaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Monelleko hengelle tosta riittää? :)

Heleija kirjoitti...

Neljälle riitti reippaasti. Ja minullekin vielä jäi monta hyvää lusikallista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...