maanantai 9. huhtikuuta 2012

Remonttisuunnitelmia

Kävin lankalauantaina katselemassa materiaalia keittiöremonttiin. Etsin käsiini suunnittelemamme tapetin, mutta se oli niin pliisu ja vaatimaton luonnossa, että jouduin siirtymään seuraavaan vaiheeseen, eli etsimään uutta vaihtoehtoa.
Keittiön tapetti välitilaan.
50-luvun malli, liian pliisu tähän tarkoitukseen.

Aion varmaankin laittaa samaa tapettia tuohon sivuseinään. Vielä mietin sitä, että onko se hölmöä, kun seinässä on pystykuvio, mutta välitilassa vaaka? Pohditaan.

Seinän väreihin löytyi vaikka mitä vaihtoehtoja. Päätynen kuitenkin vaaleanharmaahkonruskeaan, värisävyinä viehättävät Harso, Piazza, Laasti tahi Valamo.

Lattia pitää myös päättää. Yksi ilta Muhvin kanssa revittiin muovimattoa irti ja alta löytyi lautalattiaa, mutta täysin raakalautana. Sen hiominen ei ole järkevää, enkä aio sijoittaa rahaa uusiin lattialautoihin. Muovimatto tässä siis on ollut, mutta niiden valikoima oli yhtä ummehtunut kuin ennenkin.
Laminaatti on tuntunut minusta vieraalta materiaalilta, mutta täytyy tunnustaa, että se näyttää niin paljon paremmalta kuin muovimatto. Ja tämä tarjoushinta nyt ei ainakaan päätä huimaa.

Värisävyjä

Hyvä hinta laminaatille.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...