sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Rempparemmi

Välillä tässä unohtuu, että olen tehnyt ison investoinnin ja pistänyt nimen paperiin, jolla tilataan keittiöremontti.
Kolmen viikon päästä se alkaa, tai itseasiassa kahden viikon päästä alkaa tyhjentäminen. Sain muuttolaatikoita ystäväreksin koululta lainaksi, joten tavarat saadaan siististi olohuoneen nurkkaan odottamaan uutta kotia.

Tänään siivosin ja tyhjensin kuivauskaapin. "Kuivauskaapissamme" oli noin 100 Keiju-rasiaa ja noin 200 kantta niihin. Pari nokkamukia, joita on käytetty viimeksi 10 vuotta sitten. Vauvalle tarkoitettu höyryhengitysvekotin. Kertakäyttötuttipullon pusseja. (Tsiisus..). Tämä kaikki babykama oli ylimmällä hyllyllä, joten on ollut sula mahdottomuus, että minä 157cm olisin tässä 10-15 vuoden aikana ehtinyt sinne kurkkaamaan.

No mitä sinne sitten jäi: jääpalamuotteja 6 erilaista settiä. (Ai niin, uuteen keittiöön tulee jääpalakone, joten voin nääkin heittää menemään. ) Juomapulloja, jotta Muhvi saa sählyreeneissä juoda. Siivilöitä, mitta-astioita ja sisareni Japanista tuoma teemuki, jota sieluni ei antanut heittää roskiin, vaikka tiedän etten sitä enää käytä.

Ja tämä oli vain yksi kaappi... Osa kaapeista on ihan ok-kunnossa, mutta odottamassa on muutama sellainen feng shui -pesäke, että en taida itse uskaltaa ryhtyä niitä perkaamaan.

Odotettavissa suuri henkilökohtainen Puhdistus.
1 kommentti:

Heli kirjoitti...

On kyllä tosi puhdistavaa tuollainen kaappien läpi käyminen, kun sellaisen joskus saa aikaiseksi. Sama kevätvimma on täälläkin nyt meneillään ja hups tosiaan, kun lasten vaatekaapeista löytyy puoli metriä liian lyhyitä housuja yms. Missä välissä ne nyt niin ovat kasvaneet, vai onko sittenkin vika inventaarioiden tiheydessä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...