sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Tuolta se tuli, tonne se meni

Keväinen miniloma ohi, aikaa IKJ:n kanssa, yksikseni ja hyvä livetapaaminen blogiystävän kanssa.

Oli ihana nähdä, oli ihana päästä syliin, oli ihana saada huomiota. Jota viimeistä sain kyllä liian vähän... Jääkiekko nääs tuli väliimme. Oih ja voih, miten voi päiväunet olla niin tärkeät, kun vierellä kiehnää kaunis nainen. (Muistan jostain Sirpa Selänteen haastattelusta lukeneeni, että Teemun pelipäivä on pyhä, silloin ei sovi häiritä. Joojoo, enhän minä nyt paljoa häirinnyt, vähän vaan :))
Noh, minä en ole Sirpa, eikä IKJ ole Teemu, mutta luulen tavoittaneeni häivähdyksen siitä, mitä päivän pyhyys ja keskittymisen tärkeys tarkoittaa. Mutta mistä minä voin tietää: elämäni ekat pelipäivät hei! Mutta vastaisuudessa tähän täytyy varautua, ensi kerralla osaan jo. Ehkä :)

Olimme järkänneet ystävillemme peliretken, bussi lähti kotikaupungistamme kohti Hakametsän hallia. Retki oli oikein onnistunut, lämminhenkinen ja hauska tunnelma ihan koko retkueella ja pelikin oli ihan äärettömän jännittävä. MM-kisoja odotellessa, hyvä siitä tulee. Ja omasta isänmaallisuudesta täytyi todeta, että kannatin molempia ja toivoin myös vastustajan menestystä.

Ja aina välillä nipistän itseäni, jotta muistan ettei tämä kaikki ole unta: että kirjoittelen blogiin kiekkoaiheista tekstiä, että hurraan katsomossa kyyneleet silmissä, että olen saanut uuden elämän ja uuden alun. Elämän, jossa kaikki tunteet on sallittuja ja mikä tahansa on mahdollista.

Nyt mä lähden lenkille. Juoksuohjelmani on päässyt retuperälle viikon kestäneen flunssan ja tämän muuta ohjelmaa sisältäneen viikonlopun vuoksi. Ulkona paistaa aurinko, kevät on ainakin tänään täällä!


Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...