maanantai 21. toukokuuta 2012

Keittiö remontissa

Olin yrittänyt varautua tähän hetkeen. Hetkeen, jolloin tulen töistä kotiin ja olohuone ja eteinen on täynnä uusia keittiönosia. Olin psyykannut itseäni, että kaaosta on luvassa ja että tavaraa on paljon. Mutta että näin paljon! 55 kollia. Uuh, edes mikrolle ei pääse, paitsi ulkoparvekkeen kautta. Sattumalta tai tarkoituksella jääkaapille, joka siis sijaitsee olohuoneen perällä, on jätetty pieni kulkuväylä.

Nyt kysytään sitkeyttä. Nyt kysytään keskeneräisyyden sietokykyä. Jälkimmäinen on minulla vähän huonohko... Ja nyt saa heittää hemmettiin kauneuden kaipuun ja esteettisen otteen.

No, itkuhan siitä tuli. En tiedä syytä, mutta tuntui että muserrun yksinäni niiden kollien alle. Että kestääköhän olohuoneen lattia ja saakohan ne nuo pohjatyöt oikeesti tehtyä ajallaan, siirtyykö tämä kollilauma koskaan oikeille paikoilleen ja milloinkahan tämä oikeasti on valmis.

No, herkullisen mikrokirjolohikiusauksen (jonka kuljetin ulkokautta mikroon lämpiämään) ja Amppari-mehujään jälkeen tämä ei enää tunnu niin hirveältä. Näyttää kyllä edelleen.


2 kommenttia:

Roz kirjoitti...

Oi! Keittiöremontti! Sehän on ihanaa, viis siitä että joutuu epämukavuutta aikansa kestämään. Ihanaa on suunnitella kaikkea uutta, tavaroiden järjestelyä paikalleen, uusia pintoja, ovia, kaappeja. AAH! Se on melkein parempaa kuin itse tekeminen. Vähänkös olen kade =)

Heleija kirjoitti...

Juu, onhan tämä hienoa. Suunnitteleminen oli hauskaa ja taatusti tavaroiden laitto uuteen on mahtavaa ja se uusi keittiö palkitsee kaiken!
Tämä välivaihe, kun odottaa kaiken etenemistä, on hieman haasteellista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...