torstai 17. toukokuuta 2012

Pehtoorin pihanhoitopäivä

Täältä tulee tajunnanvirtaa vapaapäivän aamutuimaan.

Eilen oli työpaikan kekkerit, Muhvi ja Boheemikeiju molemmat kipeinä, joten jouduin osallistumaan vain osittain. Harmitti kovasti, sillä meno oli aika hauskaa, karaoke soi ja juhlapaikka oli sellainen elämänilon ja inspiraation tyyssija, etten ennen ollut nähnyt.
Olimme kodissa, joka oli kitschin ruumiillistuma: ihan käsittämätön määrä ja laatu kaikkea sitä koriste-esinettä ja tavaraa, väriä ja räiskettä, tingeltangelia ja muovikukkaa, josta olen aina ihmetellyt, että kuka sitä ostaa.
Ja vanha isäntä, varsinainen nikkari, oli joen rantaan rakentanut valtavat terassit ja baarit, katokset ja kaaret. Sanoin ei voi kuvata, kuvia en kehdannut ottaa.
Mitä sitä miettimään mitä muut ajattelee, tehdään just sellanen kun tykätään! Hyvä mesta, hyvä meininki.

Tänään leikkaan nurmikon. Jos kone talven jälkeen lähtee käyntiin, minä urpo kun unohdin siihen bensaa tankkiin. Hei tietenkin se täytyy ajaa syksyllä viimeisenä tyhjäksi. Mutta hei, ainahan voin putsata tulpat ja katsoa kaasaria, kyllä se siitä. Huomaatteko, minua on neuvottu.

Eilen purin IKJ:n toimittamat kaksi valtavaa matkalaukkua. Hän on vielä 2 viikkoa maailmalla tämän vuoden pestissään, jatko pitäisi selvitä tänä aikana. Saas nähdä, aika jännää. Kesäloma ja mies kotona alkaa kuitenkin 31.5.
Mennyt 3 viikkoa, eli MM-lätkään liittyvä setti on ollut aika haastavaa. Myös sivusta seuraajalle, josta on tuntunut, että on pudonnut listoilla aika alas, lätkän ja sivuilmiöidensä täyttäessä kärkisijat. Noh, semmosta se, sano entinenki akka ku...

Keittiöremontti ei ole edennyt. Remppamiehet olivat katsoneet kalentereistaan, että tällä viikolla onkin pyhä keskellä viikkoa. Tämä tieto lamautti heidät niin, että pystyvät tulemaan vasta ensi maanantaina. Samana päivänä, jolloin tulee uusi kalusto. On muuten kaaospäivä se, täytyy yrittää pysytellä kaukana.
Ruokahuolto on ollut perseestä. Teinejä ei häiritse lihapiirakka-pizza-saarioistenmakaronilaatikko -linja, mutta mua häiritsee. Kutsukaa nyt jo joku meidät syömään!

Kevät ja kaikki hiirenkorvat ovat pärähtäneet jotenkin yllättäen. Allergiset lapset ovat olleet tosi allergisia, Muhvin sain raahattua lääkäriin, kun tuntui että tukehtuu. Viiden reseptin kanssa sieltä lähdettiin pois ja lääkäritätikin totesi, että onpa siitepöly saanut pojan huonoon kuntoon. Saman oon huomannut juu. Onneksi resepteihin tuli isot pakkauskoot, niin voin lääkärikammoisen Boheemikeijun lääkitä niillä samoilla.

Oon mä tässä välillä miettinyt, että tämä elämäni on ajoittain aika haastavaa ja että helpommallakin joku pääsee. Siis sellainen, joka ei tee rehtorintyötä, joka ei ole yksinhuoltaja, jolla ei ole isoa taloa hoidettavana, joka ei elä kaukorakkaussuhteessa. -Mutta mahtaa sillä olla tylsää.Olohuoneen uusi sisustuselementti: 20 muuttolaatikollista keittiötä.Heitin sitten pois tuttipullotarvikkeet. Lapset 14- ja 16-v eivät jääneet itkemään.Bon appétit!1 kommentti:

Paula kirjoitti...

Olisinpa minäkin halunnut nähdä tuon juhlapaikan... ;o)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...