lauantai 4. elokuuta 2012

Niskasta kiinni

On taas se aika vuodesta... Tarttua kesäkiloihin, niitä on tullut kaksi. Kuulostaa melko vähältä, mutta koska lähtötilannekin oli melko mehevä, niin jotain täytyy tehdä.

Motivaatio on kohtalainen. Painoindeksi on 25,9, eli liikaa.

Mietin, että mikä minua tässä tsemppaisi. Painonvartijoita ei enää ole, keventäjät vaikutti ensi tutustumisella kovin sekavalta. Nettiä selatessani löytyi tällainen sivusto: http://kalorilaskuri.fi/
Mielenkiintoinen, vaikkakin varsin tarkka juttu. Kirjanpitäjä minussa kuitenkin pitää tästä :)

Katsotaan. Ainakin tässä tulee seurattua kovinkin tarkkaan mitä sitä oikeasti suuhunsa pistää. Vitamiinidiagrammi puhuu karua kieltään siitä, että oikeasti sitä D-vitamiinia ei saa mistään!

Ja jos ei huijaisi yhtään, vaan laittaisi kaiken ylös mitä suustaan pistää alas, niin karkit, sipsit kuin alkoholit. Ainakin tietoisuus lisääntyy.


Ja toivottavasti olemus keventyy, täytyyhän sitä markkina-arvoaan pitää yllä näinä päivinä. Hehheh ja uuuuuuh; en jaksaisi oikeasti ajatella, että pitäisi fiksata itsensä kuin jollekin vaihtoautomarkkinoille.

Terveellistä elämää meille kaikille, juu.

1 kommentti:

Heli kirjoitti...

Miten onkin niin tutunkuuloinen tilanne siellä... paitsi että minä olen onnistunut hankkimaan ainakin kolme kesäkiloa. Ajattelin selättää ongelman vanhalla kunnon karppikuurilla. Siedettävä menetelmä ja tepsii aina!

Tsemppiä!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...