lauantai 25. elokuuta 2012

Päkiät tulessa

Vietin pari päivää koulutustapahtumassa Jyväskylässä. Oli hauskaa, mielenkiintoista, ammatillista, sosiaalista, viihteellistä ja kaikkea tältä väliltä.
Korkokengissä kaksi päivää ja iltakengät valittu niin, että niillä kyllä biletti, mutta en sen lisäksi ollut suunnitellut yllättävän pitkiä kävelysiirtymiä paikasta toiseen.
Mulla oli loppuillasta jalat niiiiiiiin kipeät, että pelkkä seisominenkin oli tuskaa. Ja niin oli hyvä bilebändi, ettei voinut seistä! Pakko oli välillä mennä istumaan ja lepuuttamaan vähintään d-kupin kokoisia päkiöitä... Hotellille kävelin aamuyöstä sukkasillani kengät kädessä, en pystynyt muuhun.

Baarista olisin saanut seuraa ihan tosta vaan, mutta ei oikein kiinnostanut. Ja tästä havainnosta ja sen mukaisesta toiminnasta annoin itselleni oikein suuren plussan: olenko päässyt siihen vaiheeseen, että minä valitsen? Etten vain kiltisti yritä miellyttää jokaista lähelle tulijaa. Jee, jos näin on.

Hieman haikeahko kotiinpaluu tyhjään kotiin piristyi kummasti ihanasta taksikuskista, joka flirttaili ja vitsaili ja ajoi ihan kummallista reittiä, varmaan vain saadakseen lisää jutteluaikaa. Kertakaikkisen hurmaava mies, joka kantoi mun matkalaukun ovelle asti. Melkein pyysin puhelinnumeroa.

Toivottavasti huomenna aurinko paistaa, pitäisi pihahommia tehdä välillä: nurmikkko huutaa leikkaamistaan ja viime viikon rankkasateiden jäljiltä pihatiessä on valtavat kanjonit, kun hiekka on valunut sateen mukana jonnekin pois. Lapiohommia tiedossa, saappaat onneksi varmaan mahtuu jalkaan :)

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...