tiistai 11. syyskuuta 2012

Boheemikeiju

Boheemikeiju täyttää tänään 14 vuotta.

Aamulla kävin herättämässä, onnittelemassa ja lahjomassa unista tyttöä. Laitoin facebookiin päivityksen:
"Olen niin onnellinen, kun saa kohta hiipiä herättämään yhden oranssitukkaisen tytön, joka 14 vuotta sitten syntyi mukanaan paljon iloa, viisautta ja piikikästä huumoria. Hyvää syntymäpäivää A."

Pitkin päivää huomasin liikuttuvani omista sanoistani, tai lähinnä tietenkin siitä mitä on sanojen takana. Tuo lapsi on tuonut niin paljon iloa omilla tempauksillaan ja jutuillaan ja omalla elämäntyylillään. Tuo lapsi on niin viisas ja tarkkanäköinen, että meillä kaikilla olisi oppimista siitä. Tuo lapsi on niin sarkastinen, että se joskus huimaa päätä. Kas tässä esimerkki melkein kymmenen vuoden takaa:
Boheemikeiju 5v oli hieman huono syömään (on edelleenkin). Pitkän vetkuttelun jälkeen hän sai luvan jättää loput ruuat syömättä kunhan laittaisi ne itse roskiin. Keiju kantoi lautasen roskiksen luo, mietti siinä teatraalisen pitkään ja kysyi sitten: "Kumpaan roskikseen tämä laitetaan?" Minä siihen, että bioroskikseen, koska sinnehän laitetaan kaikki mitä joku voisi syödä tai mikä on ollut ruokaa. "No mutta ei tätä sinne sitten voi laittaa, koska tämä ruoka on syötäväksi kelpaamatonta." -Jepjep.

Ja just nyt tuli tekstari: "Tuo jotain karkkia illaks, kun on synttärit."
Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...