sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Some some

Sosiaalinen media, eli some, on ollut mielessä tässä viime päivinä. Huvikseni googlasin taas kerran nimeni ja sieltähän löytyy vaikka mitä. Suorat linkit löytyy Pinterest- ja Instagram -sivuille ja tiedän, että tämä Heleijaa -nimimerkkikin on näppärästi yhdistettävissä vaikka minne.

No mitä sitten? Mitä sen on väliä, että on julkisesti löydettävissä tai esillä? No ei kai mitään. Tätä blogia en nyt soisi ihan hyvänpäiväntuttujen lukevan ja yhdistävän sitä oikeaan aitoon minuun. Mieluummin kirjoitan tuntemattomille, tietyille tutuille tai lähinnä kai itselleni.

Somessa, eniten ehkä instagramissa on syntynyt ihmisyhteyksiä, tuttuja, joita ei ole ikinä tavannut, mutta jotka päivä päivältä tulevat tutummiksi lisäämiensä kuvien kautta. Hassua. Ja ehkä sitä aidointa sosiaalista mediaa: tiedän mitä lumimarja, kristiinah, rullakatriina tai ristoristo ovat viime päivinä tehneet (tai jopa mitä syöneet), vaikka en heitä oikeasti tunne. Ja joo, he tietävät samat myös minusta.

Vaikka olen tämänkin viikonlopun oleillut lähinnä kotosalla, tosin äärettömän puuhakkaana, niin olen jotenkin kuitenkin ollut yhteydessä ulkomaailmaan, kun olen postannut kaikenlaista sosiaalisesti sosiaaliseen mediaan.
On se hyvä, että joku on senkin keksinyt, muutenhan tässä olisi ihan mökkihöperö!Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...