torstai 27. joulukuuta 2012

Mainio joulupatja

Aatto oli kiva. Lasten kanssa oli kivaa. Vähän meinasi olla palaa kurkussa, mutta nielaisin sen aina. Joulupäivänä lapset lähtivät  isälleen ja minä rakensin olohuoneen lattialle joulupatjan, tiedättehän sen Heli Laaksosen runon.

Vietimme Silmänilon kanssa patjalla kaksi vuorokautta :) Syötiin, juotiin, katsottiin elokuvia, hellittiin, laulettiin, soitettiin pianoa ja kitaraa. Piano ei ollut patjalla.

Silmänilo osaa soittaa kitaraa. Ah mikä ilo, onni ja autuus. Vaatimattomana ihmisenä hän on sanonut, että osaa vähän rämpyttää. Niin diminutiivinen ihminen, sehän soitti kuin mikäkin. Mä olen jo järkkäämässä meille keikkaa jonnekin. Simon and Garfunkel sopi meille kuin nenä päähän. Tervetuloa kuuntelemaan sitten vaan.

Tänään noustiin patjalta, tehtiin lumityöt yhdessä <3 Ja kohta lähdetään Hesaan syömään Design Menu Kappeliin, sain joulupukilta illallislahjakortin.

Voivoi, kun mä tykkään siitä ihmisestä. Ja kyllä hänkin minusta. Vaikka ei me vielä kumpikaan tiedetä onko tässä rakennusaineita johonkin isompaan. Mutta kukas sellaisen voisi tietää?
Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...