perjantai 4. tammikuuta 2013

Mitä meillä syödään viikonloppuna

Taluttelin ostoskärryjä pitkin Prisman käytäviä ja yritin vimmaisesti keksiä mitä meillä syödään tänä viikonloppuna ja mielellään vielä maanantainakin.

Jos jollekulle on tästä iloa, niin olkaa hyvä ja menkää taluttamaan kärryjä tekin ja täyttäkää ne näiden ruokien aineilla:

Perjantai:
Smetanainen stroganoff naudanlihasuikaleista, lisukkeena riisiä. Mukana myös suolakurkku. Tavoitteena maukas ja pippurinen lihapata.

Lauantai:
Uunikirjolohi ja sitruunalla ja timjamilla maustetut lohkoperunat. Kermaviilikastike.
Iltapalaksi pitaleipää ja kebablihalastuja ja muuta höystettä. Ehkä eilistä stroganoffiakin voi laittaa pitaleivän väliin.

Sunnuntai:
Broilerkiusaus juustokuorrutuksella. Mausteena rakuunaa ja potkaisu chiliä.
Tätä soisin jäävän maanantaiksikin. Ja jääkin.

Boheemikeiju syö nykyään tosi vähän. Se on laiha kuin tikku, mun pitää vähän ryhtyä vahtimaan sen syömisiä. Oikeeta voita, kermaa ja muuta tuhtia, mutta ravitsevaa. Toisaalta, ihana ettei ne kumpikaan oo plösöjä ja lihavia. Hoikkia (laihoja) nuoria ihmisiä.

Nyt mä otan jo perjantailasillisen, ettei alakulo hiivi. Ryhdyn riisumaan kuusta, mikä on harmi, koska se on tänä vuonna ollut tosi nätti.
Keiju on ratsastamassa ja Muhvi laskettelemassa. Hyvää ja levollista viikonloppua.

2 kommenttia:

Roz kirjoitti...

Mulle tarttui ainakin tuo uunikirjoholohi ja pitaleivät. Meillä niitä!! Hyvää viikonloppua!

Heleija kirjoitti...

Hei Roz, ihan mahtavaa. Tänä viikonloppuna jääkin kokkailu, sillä jätän äidin ja reksin roolit sikseen ja heittäydyn täysin kevytmieliselle viihteelle. Yy-kaa-koo-ny!
Ens viikonloppuna sitten vaikka taas ostokärrynulkoilutusvinkkejä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...