keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Olen laihtunut kilon

Oikeasti olen kuntoillut tänä talvena oikein mallikkaasti. Heiaheia näyttää kurinalaista 4 kertaa viikossa treenipäiväkirjaa. Valikoima pitää sisällään zumbaa, kuntosalia, lenkkeilyä, lumitöitä. Seksiä en sentään urheiluksi kirjaa, mutta tällä menolla kalorikulutus silläkin saralla varmaan tekee tehtävänsä :)

Nyt uunissa muhii miehekäs uunimakkara valkosipuliperunapedillä. Muhvin toiveesta - ja kyllä me muutkin sitä syödään halulla. Lisäksi terveellinen salaatti ja mulle lasi tai kaksi punaviiniä. Kun nyt vaan tänään on sellainen olo, että sitä tarvii.

Töissä oli monta turhauttavaa hetkeä, melkein liian monta. Karkasin töistä, kun ei ollut loppupäivästä mitään tekemistä. Menin kuntosalille ja siitä suoraan kynsien laittoon. Kotiin palasin myrskyn kourissa ja tekemättömät lumityöt ahistaa jo nyt.
Saas kattoo saanko itteni ulos kolan kanssa tänään, vahva veikkaus että en saa.

Ensi viikolla odottaa yksi pitämätön kesälomapäivä ja lentokoneen siivet vievät meidät kaksi kaunista Lappiin. Ihan hullu retki, liian kallis ja muutenkin liian kaikkea, mutta ehkä pako arjesta ja sen vaatimuksista tekee ihan terää.

Kaikista velvollisuuksista ja vaatimuksista huolimatta -tai juuri siksi-  mulla on ihanan kauniit kynnet. Oi ihana turhamaisuus <3

1 kommentti:

Roz kirjoitti...

Oi ihana turhamaisuus! Kuulostaa aika ihanalta tuo lapinretki. Ja kynnet... =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...