tiistai 29. tammikuuta 2013

Terävä kynä

Tämän blogin lisäksi pidän päiväkirjaa. Tai oikeastaan pientä muistikirjaa, johon matkan varrella kirjoitan lyhyitä, teräviä huomioita. Joita lukiessani mieleeni tulvahtaa kulloinenkin tunnetila täysin kirkkaana. Jälkiviisaana sitä tajuaa, että tajusi oikeasti asioita ennenkuin niitä tajusi oikeasti.

Ai että mä yritin viime talvena ja keväänä olla positiivinen, vaikka kaikki taisi mennä pieleen jo helmikuusta asti.

No nyt viimeisimpiä merkintöjä on ollut että "koko tammikuu on ollut tosi seesteinen". Niin se on kyllä ollutkin, jäin oikein miettimään, että mistä johtuu.

Varmaankin siitä, että kaikki asiat on olleet jotenkin balanssissa: kriittinen kolmio koti-työ-oma elämä on ollut tasapainossa. Töissä juna kulkee, kotona lasten kanssa on sujunut hyvin, ja omassa elämässä on ollut hellyyttä ja huomiota ja huolenpitoa erinomaisella tavalla. Muutamaan vuoteen (olisko 5-6 vuotta) ei ole ollut näin rauhaisaa ja levollista oloa. Herraisä! Sehän on aika pitkä aika. Tästä täytyy pitää kiinni ja hoitaa asiat niin, ettei tasapaino järky, ainakaan pahasti.

Arki tuo haasteita ja erottaa vähän liikaa mua ja Silmäniloa. Viikonloput kun on menneet tiiviissä kuhertelussa. Muhvi on mustis, ei meinaa antaa äitinsä olla ihminen. Täytyisi kai suunnitella tulevaa viisaasti. Voi kun mulla olisi kristallipallo, josta voisi katsoa oikeita ratkaisuja valittavaksi. Olisko kellään lainata?


Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...