perjantai 15. maaliskuuta 2013

Mikäs siinä

Talven täyteläisin työviikko takana, viikonloppu tuntuu niin ansaitulta. Ihanaa. Hyvä mieli tehdystä työstä, vaikeitakin juttuja ollut, mutta just viimeisenä kuulin sanat: "Sä oot kyllä hyvä reksi." Mikäs siinä sitten :)

Viikonlopun ruokaostokset tehtynä, mikäs siinä tehdessä kun tilipäiväkin tänään, eikä tarvinnut senttejä laskea (aika tiukoilla oltiin tää loppuaika...) Satasella selvittiin kolmen-neljän päivän ruuista. Odotan siis, että sunnuntain moskovanpadasta riittää vielä maanantaille. Moskovanpata on ystävieni sukuruokaa ja nyt tässä sen teillekin jaan.
Muuten meillä syödään makaronisalaattia (palvikinkku-makaroni-suolakurkku-omena-hernemaissiporkkana-kermaviili) ja fajitaksia. Toiveruokia jokaiselta.

Kohta lähdetään shoppailemaan Boheemikeijun kanssa. Mukaan tulee Silmänilo ja varmaankin tyttärensä. Eka kohtaaminen. Paitsi että mä oon sille tyttärelle opettanut musaa ja muutakin noin 5 vuotta sitten. Suloinen tapaus.

Eilen illalla, just ennen nukahtamista, mut täytti sellainen universumin kokoinen hellyys ja onni, että mä meinasin räjähtää. Johtui varmaan siitä, että vieressäni oli ihana, turvallinen, suloinen, SEKSIKÄS, huoltapitävä ihana hellä ihminen. Mitä ihmettä mä vielä epäröin...?


Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...