lauantai 25. toukokuuta 2013

Vihreitä totuuksia

Alhosta on noustu, -taas.

Puhelimen yhteystiedoissa on uusi numero... Se kuuluu eräälle irlantilaiselle, joka eilen illalla soitti. Uijui, enhän mä uskaltanut heti vastata, koska päässä ei ollut ensimmäistäkään englanninkielistä sanaa marry me:tä ja fuck:ia lukuunottamatta. Niillä ei kai olis ollut kovin hyvä aloittaa. Joten vartin verran siinä pyörin ja sitten soitin takaisin. Eikä hän enää vastannut.

No, eiköhän me joskus päästä puheisiinkin. Sitä odotellessa voin lukea niitä meilikirjeitä, jotka on kuin suoraan Hollywoodista tai Jane Austenilta. Välillä kirjeiden taso vaihtelee, kerran kysyinkin että have you been tired, drunk or lost your Oxford English dictionary, koska oli yllättävän lyhytlauseinen sepustus.

Olen siis kutsunut tämän tyypin kylään tänne. Eilen kerroin tapauksesta tarkemmin siskolleni, joka on lentoemäntä. Kehiteltiin siinä suunnitelma, että järkätään se AY-lennolle, Vauhtimimmi (siskoni) hoitelee työvuoronsa kohilleen ja alkaa sen päiväinen seuranta ja kuulustelu lennon aikana, tietenkin ilman että mies huomaa mitään. Ja jos se puhuukin aivan eri jutut kuin mulle, niin heittoistuimella ulos vaan. Ei tarvii vaivautua.

Ja teille, jotka kohottelette kulmianne, tiedoksi, että en usko mitään. Kyseenalaistan kaiken. Huijari, pelle, serial killer ja kaikkea muuta se tietenkin on.

Mutta entäs jos ei olekaan...?

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...