lauantai 14. syyskuuta 2013

Tunteellinen siili

Kävin eilen hierojalla. Hän sanoi, että parin viikon takainen rautapanssarini on höltynyt, olen rennompi. Sanoin, että myös päänsisäinen panssari on tainnut sulaa, kaikki on hieman iisimpää.

Ihminen kun on tämmöinen kokonaisuus, niin yksi solmu jossakin vaikuttaa niin moneen asiaan. Niin minullakin, tänä syksynä kaikki on ollut kovin tikkuista.
Sitä en kyllä osaa sanoa, että missä se pääsolmu on ollut. Luultavasti koko lankakerä ollut yhtä helkutin sotkuvyyhtiä.

Eilen oli hauska ilta, oltiin työporukan kanssa pelaamassa frisbeegolfia. Mukana myös tärkein työkaverini,  varareksi, joka on tän lukuvuoden virkavapaalla. Voi että kun tajusin, että töissä on takunnut sen takia, että luottopakki on poissa. Kimberly, mulla on sua ikävä joka ikinen päivä. Ainakin arkipäivä :) Oli ihana nähdä ja pelata universumin laadukkainta golfkierrosta :)

Nyt on silti kaikki helpompaa. On helpompi hengittää ja ajatella kirkkaammin.

Olisiko syy tässä:
Olen ollut kaksi kertaa treffeillä saman miehen kanssa. Ja huomenna menen kolmannen kerran. Ihanan vanhanaikaista!
Huomennakaan ei tapahdu sitä, mitä amerikkalaisissa elokuvissa tapahtuu kolmansilla treffeillä. Sen vuoro on ehkä ensi perjantaina. Ehkä.
(Railakkaalla työreissulla hankkimani lukuisat mustelmat alkavat vihdoin parantua, joten ehkä kehtaan perjantaina jo riisuutua. Ehkä.)

Treffikumppanini, herra Siili, on hurmaava. Fiksu, hyvännäköinen, hyväkäytöksinen, hauska, älykkö, kätevä, romanttinen, minuunihastunut ja insinööri. Kaksi viimeistä lasketaan suurimmiksi plussiksi. Eikä talo järven rannalla pahenna asiaa. Vihdoinkin olen tavannut jonkun normaalin, minun mittapuuni mukaan. (En silti luota mihinkään pätkääkään...)
Vielä ei olla päätetty kumman talo myydään.
Olis jo huomisilta ja romanttinen ravintolaillallinen. Kynttilöitä ja kaikkea.


Hymyilyttää. Koko ajan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mites se meni, että mies haluaa olla se "saalistaja", joten pidä pää kylmänä :D Hauskoja treffejä terv. Anonyymi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...