maanantai 21. lokakuuta 2013

Happiviikset

Mulla on happiviikset tissien välissä, odottamassa tulevaa kiihkeää yötä.
Lisäksi tissieni päällä on kone, jossa on paljon piuhoja. Vasemmassa keskarissani on anturi, josta lähtee piuha siihen koneeseen. Lisäksi yöpöydälläni on kynä ja paperia, jotta voin kirjata kaiken sen kiihkeän mitä tulevana yönä tapahtuu.

Tunnen itseni kuolevaiseksi. Ja mainitsemisen arvoista on myös se, että olen kuolevainen, jolla ei ole sairaalan kirjoissa lähiomaista, entisenmiehen tiedot poistettiin sieltä tänään. -Laitetaanko joku muu tilalle? -Ei laiteta. No fiilishän oli sitten sitä myötä selvä...

Jos tämä helvetinkone nyt ensi yönä anturoi minulle jonkinsortin hengityshäiriöitä, eli uniapneaa, niin siihen kuulemma auttaa sellainen toinen helvetinkone, ylipainelaite. Ja voi v*ttu, mähän en mitään moottoroitua naisellisuudentappajaa ryhdy käyttämään. Tässä on kuulkaa uusi ihmissuhde rakennettavana, mieluummin tukehdun nuorena ja seksikkäänä kuin moottoroin keinotekoisia kiihkeitä öitä lisää.

Ei. Menen ostamaan nenäteippiä, suusuihketta, purentakiskoa, varaan ajan nielu- ja kitarisaleikkaukseen, pienennän kieleni, laihdutan, lopetan viinanjuonnin ja nukkumisen.

Ja olen aivan sairaan kiitollinen siitä, että herra Siilillä on mitä parhaat unenlahjat.

Ja siitä, että se just soitti ja sanoi että tykkää musta.

Hyvää yötä meille kaikille.

3 kommenttia:

Veela kirjoitti...

Ymmärrän valintasi - mutta vain jos se Siili on aivan eläin. Kauniita unia!

Pohdiskelija kirjoitti...

Ei se sitten oikeasti niin kamala se kone ookaan....siihen tottuu :)

Ja sen ottaa pois, aina ku huvittaa ;)

Heleija kirjoitti...

Ei nyt vielä liioitella, vielä ei ole loppuelämää anturoitu. Mutta jo ajatus siitä, että mulla olisi joku töpselillä toimiva kone yökylävarusteissani elämäni loppuun asti. Tarvii ainakin ison pesupussin.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...