maanantai 11. marraskuuta 2013

Paljon kaikkea

Huom, ei liikaa kaikkea, vain paljon kaikkea.

Viikonloppuna sisko perheineen kylässä. Oli ihanaa, lauantaina katsottiin seitsemisteen sohvalla ja ilmapatjalla löhöten Uunoa. Ehkä hienointa ikinä. Familyvierailu piti sisällään myös teatteria, kokkausta, hengailua, naurua, perhehuumoria ja vitsailua. Ja kukaan ei karannut minnekään, ei edes rengasvesa.

Perjantaina näin myös herra Siilin lapset. Se haastavampi tapaus ei ollutkaan niin haastava, vaan taisin vetäistä oikeasta narusta. Neiti kuusvee ei halunnut kerrottavan, että mitä hän oli sanonut isälleen, kun kuuli että täti tulee kylään ja jää yökyläänkin. (No tietenkin se oli sanonut, että onko sen pakko jäädä yöksi.) Mutta tästä ei siis enempää puhuttu, sillä "ei kaikkea tarvitse toistaa".
Se toinen lapsi ei sitten kyllä ihan heti tätiä hyväksynyt, vaan tuli kipeäksi. "Kipeäksi" ja vaati paljon huomiota ja hoivaa isältään. Taisi olla miesflunssaa, tai sitten älä-tuo-tota-tänne-meidän-kotiin-enää-ikinä -flunssaa.

Huoh.

Sunnuntai-iltana oli jo sitten pakko taas nähdä, eli herra Siili tuli yöksi. Ja mun teinien ilmeistä saattoi päätellä paljonkin, kun me jo ysiltä lähdettiin yläkertaan nukkumaan. "Nukkumaan".

Huoh.

Olis jo ensi viikonloppu, ihan ilman kenenkään lapsia.

Ai niin. Laitoin facebookiin että parisuhteessa. Koska teki mieli tehdä niin ja koska se tuntuu niin hyvältä.

1 kommentti:

Pohdiskelija kirjoitti...

Ihanaaaaaaaaa!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...