sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Juhlaviikot ohi

Viimeiset järjestetyt pikkujoulut ohi. Huh. Aika rankkaa tämä kaamosajan juhlinta.

Nyt voikin sitten alkaa orientoitua viimeiseen "leppoisaan" työviikkoon, jonka jälkeen on ansaittu kahden viikon ja kolmen päivän loma. Pidän loput palveluaikavapaapäivät normaalin loman lisäksi, joten seuraavan kerran hommiin loppiaisen jälkeen.
Siis viimeisen työviikon jälkeen, joka sisältää yhden lapsikuoron konsertin, kolme eri joulujuhlaa ja kolmet emännöitävät joulukahvit….ihan sen perusviikon lisäksi. Olis jo lauantai.

Ja ikävä on sietämätön. Herra Siili oli kanssani viikonlopun riennoissa, pari tuntia sitten lähti kotiin ja minä olen levoton ja haukon happea. Lähtönsä jättää aina ison tyhjän tilan. Sen täyttyminen ottaa aikansa.

Joulunvietto sujuu näillä näkymin siten, että aattoiltana ajelen herra Siilin luo. Aattopäivän ohjelmoin joulukirkolla, joulukävelyllä, jouluelokuvilla, jollain joulusyömisellä. Outoa, mutta mielenkiintoista. Aikuisen naisen joulu.

Joulukuusi hankitaan jo ensi viikolla. Koristellaan hyvissä ajoin ja lahjat sen juurella saavat odottaa joulupäivän iltaa, jolloin mun joululapset tulee kotiin.

Hyvää joulun odotusta Sinulle.

http://www.youtube.com/watch?v=lkN5M-nJx6A


Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...