maanantai 20. tammikuuta 2014

Yesterday

Eilen illalla ajelin maaseudulle Siilin luo.

Ihana ilta.

Lähdettiin pakkaslenkille, paljon päälle ja pihalle. Käveltiin läheiselle koskelle katsomaan veden taistelua pakkasta vastaan. Puut oli huurussa, koski kohisi, kuohui ja höyrysi. Otin kuvia, vaikka sormet jäätyi.

Matka jatkui järven ympäri. Tähtiä oli miljoona ja kun päästiin katuvalojen ulottumattomiin, niin tuntui kuin olisi sadussa kävellyt. Pari kilsaa pimeässä metsässä tähtien alla, uuh.. tuli ihan tähtiähky.

Loppumatkasta oltaisiin voitu oikaista jään poikki, mutta minua vähän hirvitti. Just olin kuullut radiouutisista kuinka jäät ovat vielä petollisen heikkoja. Käytiin rannassa odottamassa kuun nousua, mutta ei se vielä noussut. Myöhemmin illalla sain sitten ihailla ikkunasta kuinka kuu nousi järven ylle. Uskomaton näky.

Ja illalla vielä saunaa ja poreammetta ja iltapalaa ja hellyyttä, hoivaa ja huolenpitoa ja muuta piristävää. Tottakai aamulla klo 5.30 herra Siili pomppaa ylös laittamaan mun auton lämmitykseen. Siksi koska se on miehen tehtävä. Kuten kuulemma myös auton pesu ja talon lämmitys.

(Ja kuinka kivasti tähän sopi se, että klo 7.10 soi puhelin ja Muhvi soittaa ja kysyy että "missä meidän puukorit on, täällä talossa on ihan järkyttävän kylmä." )

No, tänään taidan sitten lämmittää taloa ihan muina miehinä. -Ja muistella eilistä.

2 kommenttia:

Pohdiskelija kirjoitti...

Oih!!! <3 Voiko tähän Mitään muuta sanoa?? Oih!! <3

Heleija kirjoitti...

Ei voi. Ihan menee kylmät väreet, kun ajattelen asiaa. Oih <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...