lauantai 1. helmikuuta 2014

Chili con safkaa

Pitkästä aikaa kokkailua tännekin.

Vein eilen töihin mukanani molemmat kokkipariskunta Gullichsenin kirjat (Safkaa, parempaa arkiruokaa ja Safkaa, maanantaista sunnuntaihin) Hämmästykseni oli suuri, kun juuri kukaan ei tunnistanut kirjoja tai ollut niistä kohteliaisuutta enempää kiinnostunut. TÄH? Eikö ihmiset kokkaa, tekeekö perheenäidit vaan perusruokaa tai pelkkää einestä? Mä olin lievässä shokissa.

Vaikka tänään ei syöjiä ole enempää kuin minä ja Keiju, niin tänään täällä kokataan Chili con carnea, soveltaen kirjan mukaan.
Sovellus piti sisällään sen, että olut vaihtui siideriksi ja juustokuminaa ei ollut ja liemeen tuli lisämausteeksi hunajaa. Muuten on by the book :)

Tässä linkki alkuperäiseen reseptiin, julkaistiin HS:ssä taannoin:

http://www.hs.fi/ruoka/a1390432911795

Ja ihan kohta tätä syödään.

Illalla ehkä haluan testata seesampaneroituja kanavartaita ja ehkä ensi viikolla thaimaalaisia kalapihvejä.

Hyvää ruokahalua!

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...