tiistai 11. helmikuuta 2014

Skumppaa pöytään

Tilasin tänään Prahan hotelliimme kuohuviiniä odottamaan meitä. Ystävällinen sähköpostiviesti kertoi, että muutkin toiveeni toteutetaan tottakai (yksi iso vuode ja moderni huonesisustus) ja että viini tulisi talon laskuun mikäli vietämme hääpäivää.

Olisiko pitänyt valehdella? Että joo, hohhoijaa tässä vietetään ties kuinka monennetta hääpäivää, paas saman tien pari pulloa tulemaan. Ja jos yllätyksenä herra Siilille olisin tämän kuohuviinin halunnut säilyttää, niin jotenkin olisin juoninut hänet leikkiin, jossa kertakaikkiaan kuuluu laittaa vasempaan nimettömään esimerkiksi oluttölkin rengas.
Olin rehellinen ja sanoin että olemme varsin tuore pari. Maksetaan kiltisti.

Mutta joo, matka odottaa. Matka, jonne pakataan vain lyhyitä helmoja ja korkokenkiä. Pitsiä ja silkkiä. Ollaan kuin ei oltaiskaan ja vähän vielä päälle. Ohjelmaa varattuna sopivasti parille illalle, hotelli aivan ytimessä, jotta on helppo tulla lepuuttamaan niitä korkokenkien väsyttämiä jalkoja.

Sanomattoman ihanaa luksusta.

Mä menenkin jo vähän pakkailemaan. Oih.

Ja ennen tätä matkaa lähden lauluyhtyeeni kanssa konserttimatkalle. Yksi ihana luokkaretki sekin. Sinne pakataan toinen kassi, jossa myös korkokenkää, esiintymisasua ja bilevaatetta. Sitten mä vaan vaihdan kassista toiseen ja kysyn että "Arki? Mikä se on?"

1 kommentti:

Helmi Nainen kirjoitti...

Oih ♥ Ihana-ihana-ihana postaus! Nauti Siilistä täysin kahmasuin!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...