torstai 3. huhtikuuta 2014

Iänmukainen kehitys

Onnea kaikki mieslukijat. Nyt tulee hyvää settiä.

Neuvolassahan tarkkaillaan varsin tarkasti lapsen kehitystä, onko iän mukaista ja pysytäänkö käyrillä.

Minua tarkkaili gynekologi viime viikolla. On kuulemma iän mukaista kehitystä, eli munasarjat surkastumassa.
Sisso. Että jaa. Siis sisuskaluni näyttävät melkein 45-vuotiaalta. No, eihän siinä mitään, pääasia että pärstä näyttää nuorekkaalta ja fressiltä.

No jäihän se mieleen. Iän mukainen. Vanhenen. Apua. Vanhukset haisee ja unohtelee. En halua kyllä olla vanha, mulla on kuulkaa nuori mieskin, tai nuorempi.

Kun tää gynetäti pääsi mun rintojen kimppuun, niin johan alkoi syntyä lähetettä ultraan ja röntgeniin. Ens viikolla jo. Tosin yksityisesti, joten sehän on nopeampaa palvelua tietenkin verrattuna julkiseen puoleen.
Ja kun kerroin tädille sen viehättävän yksityiskohdan, että rintavarustukseni on suurentunut, niin sehän lisäsi tutkimushalukkuutta entisestään. Muttamutta, parempihan se on tutkia, jotta voi taas villisti ja huolettomasti pomppia.

Lahjoitin muuten taannoin muovikassillisen tissiliivejä siskolle, pieneksi jääneitä. Mä kun olen siirtynyt tonne aakkosten loppupäätä kohti, tisseliinat kun on nykyään kokoa 75F. ÄF?!?! Ou fak.

Sellasta se, naisen elämä, iänmukaista. Rahat kannetaan kauneushoitolaan, hammaslääkärille ja gynekologille.

On se luojan lykky, että näinkin nuorena löysin herra Siilin. Jos tässä kovin vauhdilla hapertuu ja sassaroituu, niin vaihtoautomarkkinoilla arvo äkkiä laskee. Mutta mä oon ankkuroitunut tuohon itsekin harmaantuneeseen herrasmieheen tosi visusti, ihan sillei rakastuneesti.
(Jäädään mun matematiikan mukaan sopivasti yhdessä eläkkeellekin, kun mulla katsokaas on eläkevakuutus, jonka mukaan saan jäädä 4 vuotta aiemmin. Olisitte nähneet herra Siilin ilmeen, kun silmät kirkkaina selitin että yhtäaikaa päästään kiikkustuoliin. Sehän just ei mene niin, ei vakuutuksella eikä ilman.)

Tämä geriatrinen pohdintateksti saattaa muuten johtua siitä, että oltiin eilen Tampereen teatterissa katsomassa näytelmä Kuin ensimmäistä päivää. Näytelmä vanhusten hoitokodista. Teki vaikutuksen. Nääs.


Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...