keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Vielä ehtii

Huhtikuuta jäljellä neljä tuntia.
Hiljaista täällä, mutta vilkasta oikeassa elämässä.
Just nyt makaan sohvalla, syön hopeatoffeita ja katson toisella silmällä elokuvaa, näpyttelen tätä, melkein kohta siivoan keittiön ja koko ajan odotan Siiliä kotiin työreissusta.

Mulla on kaikki hyvin, lääkäriltä terveen paperit, luopumistuska lapsista vaivaa, mutta onneksi Keiju on niin ärsyttävä ajoittain, että huomaan toivovani mahdollista itsenäistymistä. Pikaisesti.

Hopeatoffeet on muuten aika täyttäviä.

Mitä mä sanoisin parisuhteesta.. Voiko se parantua koko ajan? Silti, vaikka me on kinattukin? Tietäisittepä meidän haaveet ja unelmat.. Niitä tulee koko ajan lisää. Jotain on jopa toteutettu: minulla on maaseudulla ihan oma hieno turkoosi jopo. Odottaa vaan ehtoisaa emäntää aitan polulle pyöräilemään.

Siskosta ja veljestä on huoli. Niillä on omat middle age -kriisinsä. Siskolla työhuolia ja veljellä kaikkia muita huolia. Sisko varmaan irtisanotaan ja veli juo itsensä hengiltä. Ensimmäinen selviää kyllä, jälkimmäisestä en oo niin varma. Apua ei ota vastaan, vaikka päällään seisoisin. En oo kyllä kokeillut seistä, pitää varmaan se kokeilla vielä.

Pihassa on kevät. Onnenpensaan ihanat kukat, miljoonat siniset skillat ja helmililjat. Kohta narsissit ja tulppaanit. Aune-mummun jokavuotiset terveiset. Unikkojen alkuja ei näy, myyrät tai etanat on ne popsineet. Höh.

Mutta hei. Tää oli kökkö tilannekatsaus. Inspiroidun taatusti vähän verbaalisemmaksi tulevaisuudessa. Varsinkin, jos kommentoit mistä aiheesta haluat lukea.
Vastaa vaikka heti, meen sillä aikaa siivoamaan keittiön.

Moikka.

3 kommenttia:

Veela kirjoitti...

Kirjoittele vaan kaikesta mikä mieleen juolahtaa, kyllä me luetaan :)
Aune-mummon terveiset oli hauska detalji. Mulla on pihassa krookuksia paikoissa, joihin en ole niitä istuttanut, ajattelen että ne on terveisiä mummolta.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikesta mitä kirjoittelet!

Heleija kirjoitti...

Kiitos kommenteista :)
Kirjoitan kaikesta mitä mieleen juolahtaa. Katsotaan mitä tuleman pitää.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...