perjantai 4. heinäkuuta 2014

Eilen, tänään, huomenna

Toivon saavani tähän kuvakimaran ladattua. Kesääni kuvina ja näppärinä kuvateksteinä. Let's try: 

Juhannusfestarit. Eka juhannus yhdessä. Oli kivaa, suloista, mukavaa, hauskaa, selkeää.Arkiruokaa. Kunnon äiti on tehnyt kaksi lämmintä päivässä. Ensimmäinen klo 11 Muhville, joka tuli ruokatunnille puistotyöntekijän hommista. Onneksi kesätyöpesti loppui jo. Tai no, ehkä sen lapsen täytyy silti syödä.Reissukassi. Tämä kuvaa koko kesää. Menossa jonnekin, yleensä maaseudulle. Mutta myös muualle. Ja kun käy kotona, päälle hyökkää työleiri. Olen aika työlääntynyt talonmiehen ja puutarhurin hommiin.
Ja edelleen niitä samoja ajatuksia siitä, että missä mun kuuluisi olla.Ihania hetkiä. Niinkuin tämä kesäaamu ja aamukahvi omasta rallimukista herra Siilin tarjoilemana.Vihdoinkin se lämmin aamu, jonka saattoi aloittaa keräämällä kukkakimpun aamiaispöytään. Siililässä ollaan ❤️
Kesän ystäväretki Riikaan. Paljon naurua, hiprakkaa (diminutiivimuotoa käytän tässä..) ja välittämistä, mutta myös selittämätöntä haikeutta. (Oli ihana ikävöidä. Ikävä on ansaittua!)Onnittelukortti. Mitä nämä sanat sinulle merkitsevät? Ihana ajatteluharjoitus ja jokaisen vastaajan vastaukset on aina oikein.Äititytär-retki. Hyvä päivä. Saan ensi viikolla Keijun kanssani maaseudulle. Tulee mieluummin sinne kuin isälleen. Ai miks? No kun iskällä joutuu töihin. (Ja Siililässä ei taatusti joudu, niin harvinainen vieras tämä Keiju on.)


Välillä täytyy pysähtyä. Huomenna taas mennään.
Jalkakylpy merisuolalla, oliiviöljyllä, sitruunamehulla ja oman pihan yrteillä. Tuoksui ihan pizzalta, kun heitin kylpyveden pois :)

Olipa muuten vaikea keksiä tälle postaukselle otsikkoa. Tää oli kolmas. Yleensä näitä syntyy tosta vaan. Tämä viimeisin on melko hyvähkö.
1 kommentti:

Helmi Nainen kirjoitti...

Kesältä kuulostaa!
Aivan ihana-ihana-ihana tuo ensimmäinen kuva; niittykukkia ja mökinkulmaa.. Kaunis ja huokuu tunnelmaa!!
Kortista voisi tehdä vaikka muistitaulun itselle; että muistaisi, miten hyviä tunteita on Paljon!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...