tiistai 8. heinäkuuta 2014

Nonni, näillä mennään

Terveisiä.

Maaseudulta, partioleiriltä, kotoa, nurmikonleikkuusta.

Olen ollut neljä päivää maaseudulla, Keijukin oli mukana.
Keiju pärjäisi vallan hyvin jossain muslimimaassa burkhan alla, hellepäivänäkin hällä on päällään villatakkia ja muuta hurstia. Puhumaton, kalpea, eteerinen usvaolento. Ihme, että herra Siili suhtautuu tähän olmiin niin myönteisesti.

No, tasapainoa elämään toi herra Siilin tytär, sanotaanko häntä nyt vaikka Tahdonvoimaksi. Että on pikkulikalla kipakka kieli, voimakas tahto ja hyvin oikukas luonne. Ainakin isänsä seurassa. Meillä meni yhteinen kesäpäivä ilman töissä olevaa isään vallan mainiosti, yhtään edes läheltäpititilannetta ei tullut. Tosin minä sanonkin napakasti ja en välitä tuittuilusta, herra Siili on aivan liian hellämielinen. Isät ovat.

Kesäpäivät soljuivat. Ihanaa. Aamukahvi kesti pari tuntia, digietlaria lukien (kiitosta vaan toimitukseen, teette erinomaista lehteä.)
Uimista, aurinkoa, yhdessäoloa. Keijun mykkyys ei haitannut, oli levollista, kun hän oli lähellä, eikä koko ajan tarvinnut miettiä että mitähän se täällä kaupungissa yksin puuhaa. (Muhvi on partioleirillä torstaihin asti.)

Luulin haluavani olla myös kotona, mutta nyt täällä tuntuukin tyhjältä ja maisemakaan ei ole niin nätti. Viikonloppuun asti täällä kuitenkin.

Veljestä kuului hyvää, hän on vihdoin ottanut askeleen kohti apua. Ja lähtenyt siskon luo hermolomalle. Mikä ihana yhtälö! Kertakaikkisen ihana <3

Nyt taidan siirtyä kaksi metriä kaakkoon ja ottaa aurinkoa niin kauan kuin jaksan. Illalla ehkä vähän terassille, ehkä.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...